Начало » Работа » Evropa konsult-агенция за подбор на персонал

Evropa konsult-агенция за подбор на персонал

Тази обява е изтекла!

Европа Консулт е агенция за подбор на персонал, която предлага решения по набиране и селекция на служители в широк спектър от бизнес сектори и професии. Екипът ни се стреми да осигури най-добрите резултати при наемането на необходимите специалисти за клиентите ни. Агенцията е създадена през 2003г., като работи едновременно на българския и европейски пазар на труда. Разполагаме с база от над 25,000 специалисти с различно по вид образование и опит в следните професии: Медицина и фармация, Инженери, BPO, Администрация и Офис, Дейности, Продажби, Помощен персонал/Работници, IT специалисти.

При изписване на заглавието и етикетите "Evropa konsult-агенция за подбор на персонал ", понякога те могат да бъдат написани като:evropa konsult-ьжехъс, юь здафди хь зеиядхьв ; evropa konsult-дхекшрс пд мфо/ф, кд ме,ифкд. ; evropa konsult-dhek[rs pd mfo/f, kd me,ifkd. ; evropa konsult-agenciq za podbor na personal .

Тип : Предлагам
Категория : Работа
Дата на публикуване : 2019-12-05
Валидност : 2020-01-04
Регион : Пловдив
Адрес : https://evropakonsult.com/bg/

Изпратете запитване за тази обява:

[?]
[?]
Моля, въведете буквите от картинката.
Няма значение дали въвеждате с малки или големи букви.
Клинете върху снимката за да смените буквите.

Разгледайте подобни безплатни обяви

Дигитална агенция за цялостни онлайн услуги
Дигитална агенция за цялостни онлайн услуги

Изработка на модерни онлайн магазини, лични и корпоративни уеб сайтове, SEO оптимизация, онлайн реклама и техническа поддръжка.

Регион : Пловдив | Категория : Услуги | Дата на публикуване : 2020-01-11